Ezio napisa艂(a):
magia, miecze, bez broni palnej. Jak ja jej nienawidz臋
Bez broni palnej? Buuu... Nie ma tak!
To ja bym zosta艂... Wynalazc膮 broni palnej

. Chuck yeah!

W og贸le moim zdaniem nale偶y temat na "kim chcia艂by艣 by膰 w 艣wiecie fantasy", bo kim by艣my zostali to nie zale偶y raczej od nas xD.
A ja chcia艂bym by膰 smokiem. Albo gryfem. Jak dla mnie najlepsze opcje, najciekawsze i w og贸le naj. Je艣li da艂oby rad臋, to te opcje bra艂bym na pierwszym miejscu. Spokojne 偶ycie, a w razie nud贸w wystarczy polecie膰 gdzie艣 dalej ni偶 zazwyczaj i na pewno znajdzie si臋 co艣 do roboty. W spokoju odda膰 si臋 jakiemu艣 zaj臋ciowi, poznawa膰 magi臋 lub sztuk臋, a mo偶e nawet wda膰 si臋 w jakie艣 kontakty z innymi rasami, jak lud藕mi i wymienia膰 si臋 z nimi do艣wiadczeniami. Ekstra

Je艣li nie to mo偶e jakim艣 jaszczurocz艂ekiem, te偶 bardzo ciekawa opcja. A je艣li i tego si臋 nie da to cz艂owiekiem, te偶 bardzo mi艂a opcja, zr贸wnowa偶ona i, jakby nie potrze膰, najlepiej mi znana. Tu najlepiej by艂oby by膰 magiem. Niekoniecznie bojowym, wystarczy kto艣 kto wykorzystuje magi臋 w celach zarobkowych. Przygody i tak same mnie znajd膮, wystarczy troch臋 z magi膮 zaszale膰. A jak low magic to... no szkoda, 偶e prochu nie ma. Ale no do wojska bym si臋 nie zapisywa艂, by膰 zwyk艂ym awanturnikiem te偶 mi si臋 nie widzi, ja musz臋 mie膰 przewag臋 nad wrogiem xD. Ale stara艂bym si臋 pewnie 偶y膰 ciekawie, bylebym tylko nie musia艂 ba膰 si臋 ka偶dego dnia o swe 偶ycie.
Nie chc臋 pisa膰 jako艣 szczeg贸艂owo moich dziej贸w, bo te pewnie napisa艂aby historia. Powiedzie膰 mog臋 jedynie, 偶e na pewno stara艂bym si臋 by膰 kim艣 o du偶ej mocy, w艂adzy lub s艂awie. Po co ca艂e 偶ycie by膰 kim艣 nieistotnym? xD